Mijn & Domein, uw klussenbedrijf voor :

Een van de specialisaties van Klussenbedrijf Mijn Domein is timmerwerk. Elke timmerklus wordt door ons zo geklaard dat het eindresultaat stevig is en tevens fraai om te zien. Wij kunnen voor zowel woningen als bedrijfspanden in principe elke voorkomende timmerklus met goed gevolg uitvoeren en tot in de puntjes afwerken.

Lees meer...

Is de buiten- of binnenkant van uw woning of bedrijfspand, of enkele elementen daarvan, aan een schilderbeurt toe? Of wilt u eens een nieuw kleurtje op de muren? Bij Klussenbedrijf Mijn Domein bent u aan het juiste adres voor schilderwerkzaamheden.

Lees meer...

Bij Klussenbedrijf Mijn Domein kunt u terecht voor allerlei loodgietersklussen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken plaatsen, of sanitair verplaatsen in een toilet of badkamer? Dan kunnen wij de leidingen verleggen, zodat zich alles op de juiste plek bevindt.

Lees meer...

Wanneer u elektrawerk moet laten uitvoeren in uw woning of bedrijfspand in of rond Zeist, dan kunt u daarvoor prima terecht bij Klussenbedrijf Mijn Domein. Wij beschikken over de vaardigheden om vakkundig en bovendien veilig elektra aan te leggen.

Lees meer...

De oprichter van Klussenbedrijf Mijn Domein heeft, voor de oprichting van zijn bedrijf in 1999, gewerkt bij een keukenbedrijf. De kennis die hij daar heeft opgedaan, wordt ook in Mijn Domein toegepast, doordat wij nog steeds het monteren van keukens als dienst aanbieden.

Lees meer...

Tijdig onderhoud, zoals schilderwerk, kan houtrot voorkomen. Klussenbedrijf Mijn Domein is onder andere gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden. Wanneer u ons op tijd inschakelt, kunt u voorkomen dat u last krijgt van houtrot.

Lees meer...

Hebben er onderdelen van uw woning of bedrijfspand enig onderhoud nodig? Daarvoor kunt u prima terecht bij Klussenbedrijf Mijn Domein. Wij voeren onderhoud uit in de breedste zin van het woord, van een onderhoudsbeurt voor uw schilderwerk tot een houtrotreparatie.

Lees meer...