Mijn & Domein, uw klussenbedrijf voor :

Houtrotreparatie

Tijdig onderhoud, zoals schilderwerk, kan houtrot voorkomen. Klussenbedrijf Mijn Domein is onder andere gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden. Wanneer u ons op tijd inschakelt, kunt u voorkomen dat u last krijgt van houtrot.

Mocht u op dit moment toch last hebben van houtrot op sommige houtoppervlakken, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij inventariseren de schade en voeren een vakkundige houtrotreparatie uit. Wij repareren de rotplekken met Repair Care en schilderen het oppervlak opnieuw. Dit gebeurt met dermate grote vakkundigheid dat na afloop in het geheel niet te zien is dat u last hebt gehad van houtrot.

Naast houtrot repareren kan Mijn Domein ook uw buitengevel laten spuiten of impregneren, dit helpt tegen het doorslaan van vocht. Wanneer wij bij u langskomen, kunnen wij uw situatie inspecteren en u van deskundig advies voorzien over wat er eventueel gedaan moet worden om toekomstige houtrot tegen te gaan. Klussenbedrijf Mijn Domein is uw partner voor het voorkomen en verhelpen van houtrot.