Mijn & Domein, uw klussenbedrijf voor :

Keukenmontage

De oprichter van Klussenbedrijf Mijn Domein heeft, voor de oprichting van zijn bedrijf in 1999, gewerkt bij een keukenbedrijf. De kennis die hij daar heeft opgedaan, wordt ook in Mijn Domein toegepast, doordat wij nog steeds het monteren van keukens als dienst aanbieden.

Wilt u een door u uitgezochte keuken vakkundig, naadloos en perfect passend geplaatst hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door de ruime ervaring die wij op dit gebied bezitten wordt uw keuken perfect in de beschikbare ruimte gemonteerd. Wij denken actief met u mee over wat de ideale plaatsing is en voeren het werk vervolgens met de grootste vakkundigheid en precisie uit. Alles wordt zeer stevig opgehangen en bevestigd, dat geldt voor zowel kastjes als inbouwapparatuur en de verlichting. Alles past precies, er blijven na afloop geen gaten en kieren over. Na de plaatsing kunt u jaren genieten van uw prachtige keuken.

Mocht het nodig zijn dat er leidingen worden gelegd of elektra wordt aangelegd, dan hoeft u daar geen ander bedrijf voor in te schakelen, want dat kunnen wij ook veilig en vakkundig voor u doen. Kiezen voor Klussenbedrijf Mijn Domein betekent kiezen voor een perfect geplaatste keuken waar u jaren plezier van zult hebben.