Mijn & Domein, uw klussenbedrijf voor :

Loodgieterswerk

Bij Klussenbedrijf Mijn Domein kunt u terecht voor allerlei loodgietersklussen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken plaatsen, of sanitair verplaatsen in een toilet of badkamer? Dan kunnen wij de leidingen verleggen, zodat zich alles op de juiste plek bevindt.

Overigens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het plaatsen van de keuken zelf, daarvoor kunt u kijken op onze pagina Keukenmontage . Hebt u geheel nieuwe leidingen nodig, of hebt u last van lekkende leidingen? Dit is geen probleem, wij lossen het voor u op door nieuwe leidingen te plaatsen of lekkende onderdelen te vervangen. Het resultaat zal zijn dat al de leidingen zich op de juiste plek bevinden, waar u ze nodig hebt, en dat lekkages vakkundig opgelost zijn. U kunt gerust een nieuwe keuken of nieuw sanitair plaatsen, of een hele tijd vooruit met uw huidige keuken en sanitair.

Ook tijdens de voorbereidende fase denkt Klussenbedrijf Mijn Domein actief met u mee over wat er moet gebeuren en hoe we het zo handig en praktisch mogelijk kunnen aanpakken, zodat u tevreden zult zijn met het resultaat. Loodgietersklussen zijn bij ons in uitstekende handen, neem dus vrijblijvend contact met ons op als u een klus voor ons hebt.