Mijn & Domein, uw klussenbedrijf voor :

Onderhoud

Hebben er onderdelen van uw woning of bedrijfspand enig onderhoud nodig? Daarvoor kunt u prima terecht bij Klussenbedrijf Mijn Domein. Wij voeren onderhoud uit in de breedste zin van het woord, van een onderhoudsbeurt voor uw schilderwerk tot een houtrotreparatie.

Tijdig onderhoud is belangrijk, het kost een beetje geld maar u voorkomt hogere kosten op een later tijdstip. Onze gunstige prijzen en de vakkundigheid waarmee de werkzaamheden uitgevoerd worden, maken ons tot een slimme keuze als er onderhoud verricht moet worden. 

Wanneer u contact met ons opneemt, komt een medewerker van Klussenbedrijf Mijn Domein bij u thuis of in uw winkel of bedrijfspand de situatie inspecteren, en wij zullen u dan deskundig adviseren over wat wij denken dat er gedaan moet worden. Nodeloos hoge kosten zullen wij vermijden, wij doen enkel wat nodig is zodat u weer een hele tijd vooruit kunt. Niet alleen herstellen wij gebreken en defecten, wij zorgen er ook voor dat alles er na afloop weer fraai uitziet. In de regel kunnen wij ervoor zorgen dat na afloop niet meer te zien is dat er onderhoud heeft plaatsgevonden, alles ziet er weer als nieuw uit. Klussenbedrijf Mijn Domein zorgt voor vakkundig onderhoud waarmee u jaren vooruit kunt.