Mijn & Domein, uw klussenbedrijf voor :

Schilderwerk

Is de buiten- of binnenkant van uw woning of bedrijfspand, of enkele elementen daarvan, aan een schilderbeurt toe? Of wilt u eens een nieuw kleurtje op de muren? Bij Klussenbedrijf Mijn Domein bent u aan het juiste adres voor schilderwerkzaamheden.

Schilderwerkzaamheden worden door ons met grote vakkundigheid en precisie uitgevoerd, waarbij wij gebruik maken van hoge kwaliteit verf, van topmerken als Drost, Sikkens, Wijzonol en Sigma. Ook voorafgaand aan de werkzaamheden zelf kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op maat, bijvoorbeeld over kleurkeuze of materiaalgebruik.

Klussenbedrijf Mijn Domein staat voor u klaar bij elke schilderklus die u wilt laten uitvoeren, dus voor zowel binnen-, buiten- als opknapschilderwerk. Uw wanden, plafonds, kozijnen en deuren zullen weer stralen na een schilderbeurt door ons vakkundig personeel. Tevens gaat u hiermee houtrot tegen. Wij gebruiken voor elke ruimte de juiste verf in de door u gewenste kleur, daarmee worden ook buitenoppervlakken en oppervlakken in vochtige ruimtes goed beschermd tegen vocht en de weerselementen.

Naast schilderen kunnen wij ook wanden en plafonds machinaal spuiten, in zowel sierpleister als latex airless. Dit levert een verbluffend resultaat op. Uw schilderklus is in goede handen bij Klussenbedrijf Mijn Domein.