Mijn & Domein

Over ons

De oprichter van Klussenbedrijf Mijn Domein, dhr. Keller, was in het verleden werkzaam bij een keukenbedrijf. Hij specialiseerde zich daar in alles wat met het plaatsen van keukens te maken heeft. In 1999 wilde hij zijn werkzaamheden verder uitbreiden en voor zichzelf beginnen en heeft hij Klussenbedrijf Mijn Domein opgericht.

In de loop der tijd is het bedrijf uitgebreid met meer vakkundige medewerkers en is tevens het aantal aangeboden diensten uitgebreid.

Tegenwoordig is Mijn Domein een allround klussenbedrijf dat inzetbaar is voor de meest uiteenlopende klussen en dat zich richt op zowel de particuliere markt als op klussen voor bedrijven. Van elektra- en loodgieterswerk tot timmerwerkzaamheden en schilderwerk, bij Mijn Domein kunt u terecht voor elke klus die u geklaard wilt hebben.

Ook als er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden of als u bijvoorbeeld last hebt van houtrot, zijn wij het bedrijf dat u zoekt. Tevens is het nog steeds merkbaar dat dhr. Keller begonnen is in de keukensector, want het vakkundig plaatsen van keukens wordt ook nog steeds door ons aangeboden. Alle klussen die wij verrichten worden door onze medewerkers met de grootste precisie en vakbekwaamheid uitgevoerd, met de volle tevredenheid van de klant als einddoel. Kijkt u gerust verder op onze site naar het uitgebreide pakket aan klusdiensten dat wij aanbieden. Klussenbedrijf Mijn Domein is gevestigd in Zeist en werkt met name in de nabije omgeving van deze stad. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als er in uw bedrijf of woning kluswerkzaamheden moeten worden verricht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Bevindt uw woning of bedrijf zich binnen een straal van 30 kilometer rond Zeist? Dan kunnen wij voor u een kosteloze, vrijblijvende offerte op maat maken, zodat u weet waar u aan toe bent. Klussenbedrijf Mijn Domein klaart elke klus tot uw tevredenheid!